13 жовтня 2018 року у Палаці Спорту міста Києва відбулась найбільш масштабна бізнес-подія України і Східної Європи – Olerom Forum One. Даний захід відвідала д.е.н., проф. Момот Тетяна Валеріївна.

Ця грандіозна подія проводиться в Україні вже четвертий раз. У цьому році на нього були запрошені всесвітньо відомі спікери на чолі із легендарним актором, суспільно-політичним діячем та бізнесменом Арнольдом Шварценеггером і першою жінкою-андроїдом зі штучним інтелектом – роботом Софією. Також на форумі виступили широко відомі лідери у сфері маркетингу та нетворкінгу Мартін Ліндстром та Кейт Феррацці, тренер з лідерства та ефективного управління Тім Келлі, а також засновник онлайн-енциклопедії Wikipedia – Джиммі Уельс.

2 3

4 5 6

Форум відбувся у форматі масштабного ділового шоу, на якому були обговорені нові тренди подальшого розвитку підприємницького середовища України в умовах всеохоплюючого впливу трансформаційних технологій. Ключовим посланням цьогорічного форуму стало гасло: «Людина і технології: трансформація можливостей».

Це була корисна практична можливість для розвитку нестандартного мислення і готовності генерувати інноваційні ідеї для нових звершень у різних сферах своєї діяльності, а також якісного керованого саморозвитку та уміння адаптуватись до динаміки й швидкості змін у сучасному світі.

7 8


logo center

News