31 березня 2018 року кафедрою фінансово-економічної безпеки, обліку і аудиту та за підтримки Центру було започатковано в університеті інтерактивну фінансову гру «Finance Mix».
Створена модель бізнес-простору, продемонстровані можливості фінансових організацій, таких як банки, фінансові біржі, податкові організації, розкрито роботу бухгалтерії та служби фінансово-економічної безпеки підприємств.

Пропонуємо учням наших шкіл-партнерів скористатися унікальною можливістю підвищити свою фінансову грамотність, навчитися нараховувати податки та збори, здійснювати банківські операції, формувати бюджет підприємства, торгувати цінними паперами, використовувати облікову інформацію, забезпечувати захист ведення бізнесу.

Кожний із вас отримає унікальну можливість уявити себе у ролі фінансового директора, скласти власний фінансовий план та спробувати здійснити його реалізацію.

В результаті виконання фінансового квесту кожен учасник зможе оцінити власну уважність, вміння аналізувати, логічне мислення, точність, відповідальність. А всі ці якості є необхідними для отримання майбутньої професії з обліку і оподаткування та фінансово-економічної безпеки.

Запрошуємо!

2  3  

5  4


logo center

News