27 вересня 2018 року в рамках розвитку міжнародного співробітництва проф. Момот Тетяною Валеріївною організована зустріч з експертом міжнародного рівня Даніелла Туміетто – дипломованим бухгалтером і корпоративним консультантом по цифровому управлінню процесами і документообігом для компаній і державних адміністрацій Італії та ряду країн Європи.

У теплій та дружній атмосфері спілкування Даніелла Туміетто розповів студентам про свою роботу експертом з органами законодавчого та технічного стандарту, в національних організаціях (UNI/UNINFO), європейських організаціях (CE, CEN, CEF) і на глобальному рівні. Студенти з цікавістю почули і про викладацьку діяльності Даніелла Туміетто, його роботу ад'юнкт-професором в Римському університеті Лінка (Link University) і одночасній роботі на юридичному факультеті цього університету. Даніелла Туміетто дав детальні відповіді на всі задані студентами та викладачами питання.

Колектив Центру, кафедри фінансово-економічної безпеки, обліку та аудиту, а також студенти спеціальностей «Фінансово-економічна безпека», «Облік і оподаткування в міжнародному бізнесі» висловлюють слова щирої вдячності за таке тепле спілкування та надану можливість зустрічі з експертом міжнародного рівня.

Сподіваємося на продовження взаємовигідного співробітництва та подальші цікаві зустрічі!

  

 


logo center

News